Açmalar İlkokulu
NEVİYE MAH. ŞEHİT MUTLU SAYDAM CAD. NO 1 ARİFİYE / SAKARYA
.

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, çağdaş, demokratik, bilimsel eğitimde batı normlarını yakalamayı hedeflemiş; hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetştirmektir.

MİSYON

Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve önlara 21.yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz mevcuttur.2022 yılında yerel yönetimle işbirliği yapılarak plastik atıkların toplanarak dönüştürülmesi adına "Yedinci Kıta İle Mücadele" projesi yapılmıştır. 2021-2023 yıllarında 6 projemiz eTwinning kalite etiketi almıştır. 2023´te "Tohumun Büyüsü, Rengi ve Sesi" eTwinning projesi yapılmış ve projemiz 11250 proje arasında 30. olmuştur. Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi"ne ve "Beyaz Bayrak"a sahiptir.
Öğretim Şekli :Tam Gün.

Tam Gün.

09.00 - 14.45 iLKOKUL 09.00 - 15.45 ORTAOKUL

Doğal Gaz Yakıtlı Kalorifer.

ilçeye 3 Km. İle 15 km.

Neviye mahallesine bağlı olup Açmalar mıntıkasındadır.